Bel en internet zo voordelig mogelijk met een Proximus simkaart

Als je relatief weinig belt, dan is een abonnement met vaste kosten al snel te duur. Als je er ook nog eentje hebt waar een telefoon bij in zit, wordt het uiteraard nog duurder. Het is dan ook altijd een kwestie van het vinden van de juiste balans. Als je veel belt en internet, dan zijn abonnementen vaak de betere optie, omdat je dan in ieder geval geen last hebt van het in de gaten houden van je belgedrag. Je kunt lekker onbekommerd bellen en internetten. Als je dan inderdaad veel belt en internet, dan haal je de kosten er ook wel uit. Mocht je onbeperkt kunnen bellen en internetten en elke dag heel veel bellen of internetten, dan is het uiteraard helemaal spotgoedkoop. Als je dan een prepaid kaart zou gebruiken, zoals een Proximus simkaart, dan zouden de kosten in rap tempo oplopen. Dat zou dan ook nooit uitkunnen. Je kunt wel nagaan dat wanneer je per minuut betaalt, het allemaal een stuk duurder wordt als je dagelijks uren belt en op het 4G netwerk zit. Als je echter vrij weinig gebruik maakt van je belminuten en je internet, dan betaal je met een abonnement al snel meer dan wat je verbruikt. Als de balans dus naar die kant doorslaat, dan is een prepaid Proximus simkaart juist weer de beste optie. Door op gratissimkaarten.be te kijken, kun je snel zien wat de kosten zijn en in hoeverre je dan goedkoper uit bent. Als je een spectrum zou hanteren met twee uitersten die uiteenlopen van heel veel bellen tot helemaal niet bellen, dan heb je ergens op dat spectrum een punt waarbij het goedkoper is om een prepaid Proximus simkaart te gebruiken. Zolang je boven dat punt zit, dan kun je prima een abonnement gebruiken. Maar als je daar onder duikt, dan kun je beter overschakelen naar een Proximus simkaart. Deze balans en het bijbehorende spectrum zijn geen vaststaande entiteiten. Het omslagpunt is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de abonnementskosten van verschillende providers. Bij een duur abonnement bereik je dat omslagpunt eerder dan met een goedkoop abonnement. Het is uiteraard ook weer afhankelijk van hoe goedkoop de prepaid simkaart is. Met een Proximus simkaart ben je eerder bij dat omslagpunt dan met een Orange simkaart bijvoorbeeld. Alles hangt op deze manier nauw met elkaar samen, maar het is in ieder geval goed om te weten dat je met een Proximus simkaart vrij snel goedkoper uit bent. Je betaalt dan namelijk hele lage kosten per belminuut en MB. Tevens ontvang je een gratis simkaart, waardoor je geen vast bedrag hoeft te betalen. Voor een prepaid optie is de Proximus simkaart dan ook heel goedkoop.

Alles over de Proximus simkaart lees je op gratissimkaarten.be

Als je meer wilt weten over de Proximus simkaart, dan kun je terecht op de site van gratissimkaarten.be. Hier kun je ook terecht voor informatie over de simkaarten van andere providers zoals: 

  • Orange 
  • Jim
  • Ello Mobile
  • Ortel Mobile

Bestel de simkaart bij de provider van je keuze

Als je eenmaal een geschikte provider hebt gevonden, dan kun je meteen door naar de site van die provider om daar je simkaart aan te vragen.