Btw aangifte, twee seconden werk

De btw aangifte is vaak iets waar mensen tegenop zien. Het is een saai en lang werkje, waarbij je ontzettend veel informatie moet terugzoeken. Echter is het wel verplicht en bovendien belangrijk dat je dit doet. Met behulp van Yoursminc hoeft de eigen ondernemer zich niet meer druk te maken om zijn btw aangifte. Je kan het namelijk met twee drukken op de knop al geregeld hebben.

Gelijktijdig met je dagelijkse administratie

Om een goede administratie bij te houden, is het standaard al nodig dat je je uitgaven en boekingen noteert. Iemand die een eigen bedrijf heeft zal dit dus sowieso moeten doen, ongeacht het bedrijf en zijn andere bezigheden. Het zou dus optimaal zijn als je dit kan combineren met je btw aangifte. Deze informatie is immers precies hetgeen wat je daarvoor ook moet invullen. Omdat in Yoursminc al deze functies zijn opgenomen, wordt je btw aangifte automatisch ingevuld, wanneer jij je kosten en betalingen doorvoert. Je hoeft alles dus maar één keer in te voeren in plaats van dat je dubbel werk hebt. Dit is super efficiënt en scheelt veel werk.

Btw aangifte is feitelijk één klik

Het doen van je btw aangifte is door deze koppeling van Yoursminc nog maar één klik werk. Tijdens de periode waarvan je btw aangifte moet doen, wordt alles bijgehouden en kan je al je boekingen invoeren. Na deze periode wordt je btw aangifte definitief en kan je deze downloaden om te versturen. Mocht er nog iets aangepast worden, dan kan dat ook altijd, maar dat is enkel nodig als je iets binnen je boekhouding vergeten bent aan te geven. De kans dat je er nog werk aan hebt, is dus vrij klein. Dat je btw aangifte een flink werk is waar vele mensen tegenop zien, is dus iets wat totaal niet zo hoeft te zijn. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je administratie via Yoursminc bij te houden. Yoursminc is drie maanden gratis te gebruiken, dus je kan het altijd eerst uitproberen. Je zit niet direct vast en kan sowieso drie maanden profiteren van alle gemakken. Bovendien is overstappen gratis en kan je gemakkelijk al je gegevens overzetten naar Yoursminc. Voor dit overzetten bieden ze namelijk verschillende mogelijkheden aan. Zo zijn al je contacten, producten en uitgaven gemakkelijk in te lezen.