Op zoek naar een 10 inch patchkast?

Of je nu op zoek bent naar een 10 inch patchkast of 19 inch patchkast, ze zijn voor moderne bedrijven niet meer weg te denken. Een 10 inch patchkast is vooral erg compact en kun je overal in integreren. Kleine ruimtes zijn geen probleem voor deze kleine patskrachter. Je kunt er vanalles in plaatsen zoals je router, 10 inch switch en modem. Een 10 inch patchkast brengt wat dat betreft erg veel voordelen met zich mee, zeker als je niet veel apparatuur hebt om weg te werken.

Compact en klein, de 10 inch patchkast

De 10 inch patchkast is dus erg compact en klein waar je allerlei apparatuur in kwijt kunt. Laat de kleine grootte je dus niet afschrikken, want er past genoeg in. Deze patchkast biedt daarnaast voldoende ruimte om alle bekabeling weg te werken. Ook dit is geen probleem voor deze patchkast. Daarnaast zijn er veel andere onderdelen en accessoires te vinden in winkels en webshops die je 10 inch patchkast helemaal compleet maken. Deze patchkast is vooral geschikt voor thuisgebruik of professioneel gebruik.

Het compacte formaat van deze patchkast

Een 10 inch patchkast zorgt dus veel erg veel compactheid en mag niet onderschat worden. Je kunt er veel voordelen uithalen. Bedenk voordat je overweegt om deze kleine patchkast aan te schaffen in wat voor ruimte je het wilt hebben en de hoogte die je nodig denkt te hebben. Deze 10 inch kasten zijn ideaal voor allerlei apparatuur zoals servers, modems en switches. Ja, het is een stuk kleiner dan een 19 inch patchkast, maar voor particulieren en kleine bedrijven werken deze compacte patchkasten uitstekend. 

Beveilig je 10 inch kast met een slot

Als je deze compacte serverkast thuis gaat installeren dan zal je ongetwijfeld weinig met het beveiligen te maken hebben. Maar heb je een bedrijf dan wil je dat je servers juist wel goed beveiligd zijn. Ook met een 10 inch serverkast is het heel eenvoudig om de kast op slot te doen. Zo zijn er serverkasten beschikbaar met een slot die zorgen dat je data, servers en andere apparatuur veilig achter slot en grendel zijn. Niemand kan erbij alleen de beheerder met de sleutel.

De accessoires van een patchkast

Met alleen een compacte serverkast ben je er nog niet. Er zijn mogelijk ook accessoires nodig om je patchkast compleet te maken. Bij accessoires kun je denken aan legborden en patchpanelen. Of wat te denken van juiste bekabeling of goede connectoren? Bespaar vooral niet op dit soort type accessoires, want goede kwaliteit is een vereiste. Ze zeggen wel eens dat goedkoop duurkoop is en dat geldt vooral bij patchkasten. Beter een goede investering doen, zodat je het later dubbel en dwars kunt terugverdienen.

Waar zijn 10 inch serverkasten te bestellen?

Vroeger waren er specialistische IT winkels die serverkasten verkochten. Vandaag de dag kun je voor een 10 inch patchkast makkelijk terecht bij allerlei webshops. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij patchkastwinkel.nl. Door het grote aanbod maakt het zoeken naar een geschikte patchkast het wel moeilijker. Advies luidt dan ook om vooraf goed je onderzoek te doen en te kijken wat je precies wel en niet nodig hebt. Daarnaast zijn er meerdere merken die patchkasten en accessoires aanbieden. Hier zie je vaak een verschil in kwaliteit.