Verzorg jouw huid tot in de puntjes met Eucerin

Al meer dan honderddertig jaar biedt Eucerin klinisch bewezen huidverzorging aan voor vrijwel ieder huidtype. Van hydraterende crèmes tot hoofdhuid (en -haar) verzorgende producten en van correctors tot sunlotions: Eucerin heeft een zeer uitgebreide keuze in huidverzorgingsproducten die zelfs de meest hardnekkige problemen helpt verminderen en voorkomen. Zwaai doffe en onegale teint vaarwel en laat je huid er weer gezond en stralend uitzien.

Bewezen resultaat
Dermatologen van over de hele wereld werken samen met de wetenschappers van Eucerin om jou het beste resultaat te kunnen bieden. Ieder product wordt vóór productie klinisch getest op effecten en bijwerkingen. Eucerin steekt veel tijd in Research and Development. Geen enkel product verlaat de fabriek totdat deze perfect is: het product mag slechts actieve ingrediënten bevatten die gegarandeerd werken. Door de strenge normen die Eucerin aan zijn producten stelt, en de vakkundige samenwerking met dermatologen over de gehele wereld, is het dan ook een logisch gevolg dat producten van Eucerin wanneer getest bewezen resultaat opleveren.

Veel voorkomende huidproblemen en hoe deze op te lossen
Of je nu een huidprobleem hebt of deze gewoonweg wilt voorkomen, Eucerin beschikt over een zeer grote verscheidenheid aan producten die allerlei problemen (vroeg)tijdig aanpakken:

-Droge, schrale of rode huid wordt vaak veroorzaakt door weersomstandigheden. Door de huid te hydrateren met stoffen als ureum of lactaat wordt deze weer in balans gebracht en wordt het trekken ervan minder pijnlijk. Onder andere de lijnen AntiREDNESS of UltraSENSITIVE bevatten deze stoffen.

-Wanneer je een droge schilferachtige huid ervaart en dit vaak plotseling oplaait, dan heb je mogelijk last van atopisch eczeem. Te herkennen aan opzwellingen, jeuk, roodheid en flare-ups, is atopisch eczeem heel gemakkelijk aan te pakken met de producten uit de lijn AtopiControl.

-Zwaai ouderdomsvlekken en andere pigmentatieverstoringen vaarwel met de EVEN BRIGHTER lijn van Eucerin. Het Butyl-Resorcinol pakt het overtollige melanine in de huid aan en vermindert zichtbaar pigmentatievlekken in slechts enkele weken.

-Verstopte talgklieren veroorzaken bacteriën. Bacteriën veroorzaken puistjes, mee-eters en onzuivere huid. Wanneer je last hebt van een vette huid, raken talgklieren al snel verstopt: DermoPURIFYER pakt zowel de ontstane bacteriën als de verstopte talgklieren aan en voorkomt zo de verstoringen op de huid.