Voor iedere ruimte een vloer

Epoxywinkel

Of je nu een vloer nodig hebt voor de badkamer of de woonkamer, gelukkig zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Maar ook om je vloer klaar te maken om af te werken met egaline, kortom alles wat je nodig hebt om een perfecte vloer te leggen kun je vinden in de Epoxywinkel. Maar wanneer je niet zo handig bent, kun je ook terecht in de winkel, dan schakel je heel eenvoudig de specialisten in die voor jou de vloer aan kunnen brengen. In de webshop epoxywinkel.be vind je de verschillende soorten vloeren, maar ook de mogelijkheden.

Epoxywinkel

Voor het maken van je eigen kunstwerk

Wist je dat je met Epoxy hars niet alleen je meubels kunt beschermen, maar ook de mooiste kunstwerken kunt maken? Heb je voorwerpen van een overleden persoon die je dierbaar is, bijvoorbeeld een sieraad kun je deze ingieten met de hars. Op deze manier herdenk je voor altijd in stijl je dierbare en heb je een prachtig kunstwerk. Maar je kunt bijvoorbeeld een tafel ook bewerken met meerdere kleuren hars, binnen de kortste keren heb je een moderne tafel in de kleuren die jij wenst. In de Epoxywinkel zijn alle materialen en producten hiervoor verkrijgbaar.

Het leggen van een parketvloer

Het leggen van een parketvloer is een secure klus om een optimaal resultaat te krijgen, om te beginnen is de ondervloer erg belangrijk. Deze dient vlak en egaal te zijn, om de vloer goed te kunnen leggen. Bij de Epoxywinkel vind je handige pakketten waarmee je een vloer kunt egaliseren, voordeel is dat je altijd voldoende materialen hebt naar de grootte van de vloer. Na het leggen van het parket moet de vloer ook afgewerkt worden ter bescherming, hierbij kun je denken aan een lak of olie. Hierdoor trekt er geen vuil of vocht in de vloer.