Zijn opbouw pakketbrievenbussen wat voor jou?

Als jij wel eens een pakketje ontvangt dan weet je hoe vervelend het kan zijn als je de bezorger mist en helemaal naar een Pick up punt te moeten rijden om jouw pakket op te halen. Daarom zou een opbouw pakketbrievenbus handig kunnen zijn.

Wat zijn opbouw pakketbrievenbussen?

Een opbouw pakketbrievenbus is een brievenbus met pakketvak die je op jouw gevel schroeft. Als je een pakketje verwacht kan de bezorger deze in het pakket vak stoppen. Zo hoef jij nooit meer een pakketje te missen.

Hoe werken opbouw pakketbrievenbussen?

Met een opbouw pakketbrievenbus aan jouw gevel kun je te allen tijde pakketjes ontvangen of retourneren. Je hoeft hiervoor dus niet meer thuis te blijven. Opbouw pakketbrievenbussen zijn duurzaam omdat de pakketbezorger niet meer naar het postkantoor hoeft als jij de bezorger gemist hebt. Opbouw pakketbrievenbussen zijn heel veilig.

Welk formaat pakketbrievenbus?

Welk formaat opbouw pakketbrievenbussen je kiest hangt af van het aantal pakketjes dat jij op een dag ontvangt. Verder speelt ook de grootte van de pakketten mee. Ontvang jij meerdere of grotere pakketten op een dag? Kies dan voor een grote opbouw pakketbrievenbus.

Hoe ziet een opbouw pakketbrievenbus eruit?

Het formaat van opbouw pakketbrievenbussen loopt uiteen van klein tot extra groot. De materialen zijn bijvoorbeeld roestvrij aluminium, gegalvaniseerd staal of natuursteen. Meestal wordt voor roestvrij aluminium gekozen omdat dit licht is en vrijwel onverwoestbaar. Opbouw pakketbrievenbussen hebben een strak design en kunnen worden gepersonaliseerd. Je maakt van jouw opbouw pakketbrievenbus een mooie eyecatcher voor jouw huis.

Sluitsystemen

Voor jouw opbouw pakketbrievenbus kun je kiezen uit verschillende sluitsystemen.

Als je voor een valklep systeem kiest duwt de bezorger van bovenaf jouw pakketje in de brievenbus. Deze valt naar beneden en kan door jou worden geopend met een sleutel.

Als je voor een digitaal cijferslot kiest is het belangrijk dat jij de cijfercode bij het plaatsen van jouw bestelling in het vakje voor de opmerkingen zet. Op deze manier kun je ook veilig pakketten retourneren zonder dat jij ervoor hoeft thuis te blijven. Je geeft bij de retouraanvraag de cijfercode door en de bezorger kan jouw pakketje zo ophalen.

Een simpele optie is de pakketbrievenbus met drukknop. De bezorger plaatst jouw pakketje in de pakketbrievenbus en sluit deze door daarna op de drukknop te drukken. Jouw pakketje staat dan veilig achter slot en grendel.

De meest uitgebreide optie is een opbouw pakketbrievenbus met connect-functionaliteit. Dit is een video deurbel en pakketbrievenbus in één. De bezorger belt aan en jij kunt op afstand de brievenbus ontgrendelen.

Conclusie

Zowel voor particulieren als bedrijven zijn opbouw pakketbrievenbussen heel praktisch. Geef jouw huis of bedrijfsgebouw een mooie en praktische upgrade met een zelfontworpen opbouw pakketbrievenbus met bijvoorbeeld jouw huisnummer of bedrijfsnaam. De bezorger weet jou dan zeker te vinden. Wil jij geen pakketten meer missen of wil jij als bedrijf jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om hun pakketjes op het werk te laten bezorgen? Dan bevelen wij opbouw pakketbrievenbussen zeker aan! Opbouw pakketbrievenbussen zijn veilig en jij houdt altijd de controle.