Haagplanten Heijnen: een haag voor elk soort tuin

haagplanten heijnen

Bij het uitzoeken van een haagplant is het vinden van een goede leverancier minstens zo belangrijk als het vinden van een geschikte plant. Haagplanten Heijnen groeit in populariteit omdat ze veel verschillende soorten haagplanten in huis hebben. Daardoor kun je bijna elk soort populaire haagplant wel vinden bij ze.

haagplanten heijnen

Maar wat maakt een haagplant geschikt voor jou? Als je voor het eerst op zoek gaat naar een geschikte plant dan kan de hoeveelheid aan informatie overweldigend zijn. Neem de tijd om de juiste plant te vinden en laat je vooral adviseren door deskundigen of doe goed research online.

Privacy

Misschien wel de belangrijkste reden waarom mensen een haagplant aanschaffen: privacy. Heb jij veel inkijk in je tuin en wil je eigenlijk liever in de zomer lekker beschut zitten? Dan is een haagplant de oplossing. Het staat veel leuker dan een schutting en als je de juiste plant kiest heb je ook nog het hele jaar door groen in je tuin.

haagplanten heijnen

Onderhoud

Bedenk van te voren in hoeverre je bereid bent tijd te besteden aan onderhoud van je haag. Als je groene vingers hebt en dolgraag zaait, snoeit en kweekt dan zijn er veel planten die aan je wensen voldoen. Ben je echter niet zo’n held met groen dan zijn er ook haagplanten die weinig onderhoud nodig hebben. Sommige soorten hoef je zelfs maar een keer per jaar te snoeien.